top of page

GROW YOUR BLOG COMMUNITY

With Wix Blog, you’re not only sharing your voice with the world, you can also grow an active online community. That’s why the Wix blog comes with a built-in members area - so that readers can easily sign easily up to become members of your blog.What can members do?

Members can follow each other, write and reply to comments and receive blog notifications. Each member gets their own personal profile page that they can customize.


Tip:

You can make any member of your blog a writer so they can write posts for your blog. Adding multiple writers is a great way to grow your content and keep it fresh and diversified.
Here’s how to do it:

  1. Head to your Member’s Page

  2. Search for the member you want to make a writer

  3. Click on the member’s profile

  4. Click the 3 dot icon ( ⠇) on the Follow button

  5. Select Set as Writer

12 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


### Goedkope webhosting: Vind de Beste Opties voor Jouw Website

Het kiezen van een webhostingprovider kan een cruciale beslissing zijn voor het succes van je website. Voor veel mensen is de prijs een belangrijke factor bij het kiezen van een hostingplan. Hier zijn enkele tips om goedkope webhosting te vinden die toch betrouwbaar en functioneel is:

#### 1. Vergelijk verschillende aanbieders

Neem de tijd om verschillende webhostingproviders te vergelijken. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de functies en services die ze aanbieden. Sommige goedkope hosts bieden mogelijk niet alle functies die je nodig hebt, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

#### 2. Kijk naar de serverbetrouwbaarheid

Hoewel je misschien een goedkope optie zoekt, wil…

Like

"E-chopper verhuur: een leuke en milieuvriendelijke manier om te reizen" benadrukt de voordelen van het huren van E-choppers als een plezierige en milieuvriendelijke manier van reizen. Het artikel onderstreept de milieuvriendelijkheid van E-choppers vanwege hun elektrische aandrijving, die geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. Het wijst ook op het plezier en de vrijheid die E-choppers bieden voor verkenning en avontuur. Het huren van E-choppers wordt beschouwd als een aantrekkelijke optie voor mensen die willen genieten van de natuur en historische bezienswaardigheden, terwijl ze bijdragen aan schoner en groener stadsvervoer.


Wat is een E-chopper?


"Wat is een E-chopper?" legt uit dat een E-chopper een elektrisch aangedreven tweewielig voertuig is, vergelijkbaar met een scooter, dat wordt aangedreven door een elektrische motor in plaats…


Like
bottom of page